No-Dig Helsinki 2022 – ohjelmaa myös suomeksi

Suomen kaivamattoman tekniikan yhdistys FiSTT ry järjestää ISTT:n 38. vuotuisen kansainvälisen No-Dig Helsinki konferenssin ja näyttelyn 3.-5.10.2022 Helsingin Messukeskuksessa. Tämän kansainvälisesti merkittävän kaivamattoman tekniikan tapahtuman yhteydessä järjestetään ohjelmaa myös suomeksi.

 

Suomen kansallinen no-dig tapahtuma on vuorossa konferenssin aloituspäivänä 3.10. Kansalliseen tapahtumaan on mahdollista osallistua kansainvälisen konferenssin lipulla. Suomen kansallisessa no-dig tapahtumassa on luvassa useita mielenkiintoisia luentoja mm. verkoston elinkaarihallinnasta, verkostotutkimuksista ja niiden tiedonsiirrosta, laatuun liittyvistä asioista ja projektien jälkireflektoinnista sekä alan uutuuksista. Tämän lisäksi mukana myös paneelikeskustelu, jossa pohdimme miksi ei aina onnistuta ja mitä voimme oppia toisiltamme No-Dig projekteissa. Tarkka ohjelma löytyy osoitteesta Microsoft Word – No Dig konferenssin Kansallisen osion ohjelma 13072022 (nodighelsinki.com)

 

No-Dig Helsinki 2022 konferenssin kansainvälisellä puolella on lisäksi yli 60 luentoa kaivamattoman tekniikan alan huippuosaajilta. Koko tapahtuman messuosastolle osallistuu näytteilleasettajina mm. urakoitsijoita ja materiaalintoimittajia sekä Suomesta, että laajasti ympäri maailmaa. Ajankohtaisten luentojen ja kattavan näyttelyn lisäksi konferenssin yhteydessä järjestetään myös kohdevierailuja infrarakentamisen ja vesihuollon kohteisiin. Ilmoittautumaan tapahtumaan pääsee tapahtuman nettisivujen  https://www.nodighelsinki.com