Save the date 5-6.2.2025 FiSTT kansallinen vuosikonferenssi 2025

 

Seuraava FiSTT:n kansallinen vuosikonferenssi pidetään 5-6.2.2025 Hämeenlinnassa korkean tason kokous- ja tapahtumahotelli Vanajanlinnassa. FiSTT:n järjestämä vuosikonferenssi on suurin kotimainen infran verkostojen omaisuuden hallintaan keskittyvä koulutus- ja konferenssitilaisuus. Tilaisuudessa alamme asiantuntijat, järjestelmien ja materiaalin toimittajat, urakoitsijat ja tilaajatahot jakavat ja pääsevät kuulemaan uusimmista ratkaisuista verkostojen investointikohteiden valinnassa sekä investointien toteuttamisesta ympäristöllisesti kestävällä tavalla hyödyntämällä kaivamattomien tekniikoiden uutuuksia ja sovellutuksien mahdollisuuksia laadunvarmistusta unohtamatta. Lisäksi konferenssissa tuodaan esiin alamme toimintaympäristön muutoksia, jotka kaikkien näkökulmien edustajien kannattaa tiedostaa. 

Konferenssipäivien sisältö tukee vahvasti ammatillisen osaamisen kehittämistä, alamme kestävää kehitystä tukevien toimintamallien ja infraverkostojen omaisuudenhallinnan uusien ratkaisujen tietoisuuden lisäämisessä. FiSTT:n vuosikonferenssi on suunnattu kaupunkien ja kuntien sekä näiden vesi- ja energialaitoksien edustajille sekä kaikille infran maanalaisten verkostojen parissa toimiville tahoille. 

Vuosikonferenssin yhteydessä jaetaan myös kaivamattoman tekniikan alan merkittävin kotimainen tunnustus, No-Dig Award, tunnustuksena alamme toimijalle merkittävästä panostuksesta kaivamattomien tekniikoiden osalta. 

Laita siis päivämäärät jo nyt itsellesi ylös kalenteriin!!