Romahtaneen sukan poistoon tehokas menetelmä

 

Picote Solutions Oy on kehittänyt tehokkaan menetelmän erilaisiin sukan romahtamistilanteisiin. Menetelmää kehitettäessä työturvallisuus on huomioitu tärkeänä osana kokonaisuutta. Romahtaneen sukan poistolaitteistoa vuokrataan ja mahdollisuus on myös saada tiimi paikalle toteuttamaan hanke. Urakoitsijalle ja tilaajalle on tärkeää päästä jatkamaan työtä uudella asennuksella mahdollisimman nopeasti.

Työskentelypituus kaivosta on noin 30 metriä, työvälineitä on saatavilla DN75 – DN300 valurauta,- muovi, -betoni- ja saviruukkuputkiin. Tämän hetkinen sukanpoistonopeus on noin 3-10 m / 1 työpäivä. Sukan paksuus, materiaali, käytetty hartsimateriaali, putken koonmuutokset, putken kulmat, miten lähelle työkohdetta kalustolla päästään vaikuttavat työn nopeuteen. Jokaiseen projektiin räätälöidään omat työvälineet ja usein joudutaan jopa kehittämään uusi ratkaisu vanhan työvälineen tueksi.

Picote Solutions menetelmällä on poistettu romahtanutta sukkaa yli 1000m ympäri maailmaa mm. Suomessa, Saksassa, Ranskassa, Ruotsissa, Tanskassa sekä USA:ssa. Picote team poisti romahtanutta sukkaa esittelytyönä Singaporessa lokakuussa 2017 indegenerique.be.

Yhteydenotot:

RE4MGlobal Oy, Riitta Virtanen, riitta.virtanen@re4m.fi p. 040 5105880